Verplaats uw logboekbestanden naar de cloud.

Laat logboekbeheer u niet afleiden van waar het echt om draait: netwerkbeveiliging Laat logboekopslag en logboekbeheer aan ons over.

Meld u gratis aan

 

Bewaar en beheer al uw logboekgegevens op een veilig cloud-platform.

Krijgt u steeds meldingen over onvoldoende schijfruimte wanneer u probeert logboeken te archiveren in verband met uw IT-compliance-vereisten? Dan is Log360 Cloud precies wat u nodig heeft.

Log360 Cloud is een cloud-gebaseerde oplossing voor het beheren en opslaan van logboekgegevens uit uw lokale omgeving. Log360 Cloud beheert logboekgegevens veilig in de cloud en zorgt voor een aanzienlijke besparing op de IT-uitgaven aan opslagapparaten. Log360 Cloud is verkrijgbaar vanaf $99 voor 100 GB opslagruimte voor logboeken.

Wat maakt Log360 Cloud de juiste keuze voor u?

Direct en eenvoudig

Met Log360 Cloud kunt u binnen enkele minuten logboeken op een veilig cloud-platform beheren. U hoeft alleen de agent voor logboekverzameling te installeren en uw apparaten te configureren.

Opslaan en zoeken

Bewaar alle logboekgegevens op een veilig cloud-platform en bespaar fors op uw IT-uitgaven aan opslagruimte. En dat is nog niet alles. Log360 Cloud beschikt over een ongeëvenaarde zoekmachine voor logboeken, voor razendsnel zoeken en analyseren van hoofdoorzaken.

Auditing en rapportage

Het voldoen aan IT-compliance-vereisten is een van de belangrijkste redenen voor het verzamelen en beheren van logboekgegevens. Met Log360 Cloud stelt u in een handomdraai auditrapporten op en weet u altijd wie wat wanneer deed, en waar u de nodige antwoorden kunt vinden.

Ondersteunde logboekbronnen

log360-cloud-supports-logos

Verplaats uw logboekbestanden naar de cloud

Meld u gratis aan

Gebruikt u EventLog Analyzer, onze oplossing voor lokaal logboekbeheer?
Neem dan contact op met ons supportteam, zodat zij u kunnen helpen uw logboekgegevens naar de cloud te verplaatsen.