Network Monitoring Software
 

Ideale netwerkbewakingssoftware voor MSP's.

index-icon10

Netwerk- en serverbewaking

 
MSP's kunnen proactief de prestaties, status en beschikbaarheid van de netwerken van hun klanten bewaken. Beheer omvangrijke klantnetwerken centraal met één console.
index-icon11

Centrale bewaking

 
Bewaak de beschikbaarheid van apparaten, prestaties en alarmen in meerdere klantnetwerken. Genereer kaarten en maatwerkrapporten op de centrale console.
index-icon12

Eenvoudig en betaalbaar

 
Dankzij de eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface is het instellen van OpManager MSP in een paar minuten gebeurd. De betaalbare software is bovendien verkrijgbaar met verschillende duidelijke prijsopties.
De ideale netwerkbewakingssoftware voor MSP's
index-icon1

Multi-tenant-ondersteuning

Voer netwerkactiviteiten uit voor meerdere klanten tegelijk. Los problemen op en update configuraties op alle externe locaties en neem de noodzaak van een plaatselijke beheerder weg.
index-icon2

Groepering op basis van klant

Providers kunnen de netwerken van hun klanten groeperen op basis van locatie, afdelingstype, apparaattype, leverancier of voorkeur van de klant.
index-icon3

Dashboards

Beschik over volledige zichtbaarheid van de status van het klantnetwerk, dankzij uitgebreide en kritieke meetgegevens van routers, switches, firewalls, servers, services, applicaties, URL's, printers, UPS en andere infrastructuuronderdelen.

Verbeterde troubleshooting dankzij netwerkfoutbeheer op afstand.

 • index-icon1

  Drempelwaarschuwingen

  Voor elke prestatiemonitor kunt u meerdere drempels instellen en onmiddellijk waarschuwingen ontvangen wanneer er een schending optreedt.

 • index-icon1

  Failover- en failback-ondersteuning

  Zorg dat de netwerkomgeving doorlopend wordt bewaakt door automatisch en zonder onderbreking over te schakelen naar een stand-byserver.

 • index-icon1

  Aanpassingen en rebranding

  Maak maatwerksjablonen voor e-mail, beheer technici, configureer e-mailadressen en bekijk rapporten met aangepaste weergaven.

 • index-icon1

  Zakelijke weergaven

  Organiseer de apparaten in het netwerk van uw klanten op basis van de zakelijke behoeften waarin ze voorzien.

 • index-icon1

  Maatwerkrapporten

  OpManager biedt een eenvoudige interface met ruim 100 standaard rapportprofielen die intuïtief zijn ingedeeld en geclassificeerd, en biedt ondersteuning voor rapporten op basis van klantgroepen.

 • index-icon1

  Bewaking van WAN-links

  Belangrijke meetgegevens bewaken, zoals latentie, jitter, RTT en pakketverlies, om netwerkproblemen te voorkomen.

Probleemloze netwerkbewaking

Bekijk de prestaties, het bandbreedtegebruik en recente wijzigingen in apparatuurconfiguraties op één snapshot-pagina. Krijg zekerheid over de oorzaak van problemen en los ze op voordat de eindgebruikers er last van hebben.

Network Monitoring Solution Snapshots- ManageEngine OpManager
Network Monitoring Solution Snapshots- ManageEngine OpManager
Network Monitoring Solution Snapshots- ManageEngine OpManager
Network Monitoring Solution Snapshots- ManageEngine OpManager