Herdefinieer uw SCCM-ervaring met Patch Connect Plus

 • Herdefinieer uw SCCM-ervaring met Patch Connect Plus

  Probeer nu

Het patchen van applicaties van derden automatiseren voor Microsoft SCCM

Patch Connect Plus kan worden geïntegreerd met de SCCM-server (System Center Configuration Manager) om het patchen van ruim 380 updates voor meer dan 260 applicaties van derden te automatiseren. De functie Applicatiebeheer maakt ook aangepaste implementatie van applicaties mogelijk. Daarnaast bieden beheertools beheerders 25 zeer essentiële hulpprogramma's die rechtstreeks toegankelijk zijn vanaf de SCCM-console, voor een optimale gebruikerservaring.

Patches van derden
implementeren

De implementatie van meer dan 380 updates van derden op SCCM-clientsystemen aanpassen en automatiseren.

Applicaties
bouwen

Denk verder dan implementatie van patches. Bouw de softwareapplicaties die u nodig hebt in SCCM met applicatiebeheer van Patch Connect Plus.

SCCM-clientsystemen
beheren

Eenvoudig optimaliseren van basisprocessen van SCCM, zoals problemen oplossen, clientsystemen beheren, etc., met de beheertools van Patch Connect Plus.

Updatecatalogi
publiceren

Vereenvoudig de implementatie van patches van derden in SCCM door de updatecatalogus van Patch Connect Plus toe te voegen aan SCCM 1806 en hoger.

Alle functies die u nodig hebt voor efficiënt patchbeheer van applicaties van derden

Automated patching

Geautomatiseerd patchen van applicaties van derden

Bescherm uw systemen tegen beveiligingsgevaren door ze regelmatig te patchen. Implementeer automatisch patches voor apps van derden op kwetsbare systemen via de SCCM-infrastructuur voor patchbeheer.

Native plug-in for SCCMg

Systeemeigen plug-in voor SCCM

Patch de applicaties die u wilt, zonder de volledige lijst met apps van derden in de SCCM Console te hoeven filteren. Deze plug-in vermeldt elke beschikbare update voor applicaties van derden, samen met volledige rapporten op alle client-apparaten.

Application Management

Applicatiebeheer SCCM / Intune

Bouw de applicaties die u nodig hebt in SCCM / Intune met behulp van een uitgebreide repository met ondersteunde applicaties. U kunt ook de implementatie van applicaties aan uw wensen aanpassen met behulp van implementatiescripts en vooraf gedefinieerde sjablonen.

Deployment report

Beheertools

Voer uiteenlopende essentiële functies in de SCCM-console uit, zoals on-demand aansturing van clients, problemen met clients oplossen en systeembeheerhandelingen, vanuit de SCCM-console.

Customized deployment

Aangepaste implementatie met pre/post-scripts

U krijgt een breed scala aan aanpassingsopties voor patches voordat u ze implementeert. U kunt de implementatie aanpassen met vooraf gedefinieerde implementatiesjablonen of uw eigen implementatie maken met aangepaste pre/post-scripts.

Support for SCUP catalog

Automatische detectie en publicatie van patches

Detecteer nieuwe applicaties in het netwerk en publiceer deze automatisch. Niet alleen wordt het hierdoor gemakkelijker om de lijst op te halen met de applicaties die zijn geïnstalleerd, maar u krijgt ook een melding wanneer een nieuwe applicatie in het netwerk wordt gedetecteerd.

Extensive third-party software catalog

Uitgebreide catalogi met software van derden

Gebruik Microsoft SCCM-patching voor meer dan 300 applicaties van derden om te zorgen dat ook al uw niet-Microsoft-applicaties worden gepatcht.

Deployment report

Implementatierapporten

Ontvang gegevens over SCCM-implementatie waarin de client-apparaten worden vermeld op basis van criteria als geïnstalleerde patches, ontbrekende patches en mislukte installaties.

Vind de oplossing die bij u past

Standard Edition

 • Publicatie van catalogi van 305 updates van derden naar SCCM
 • SCCM-versie 1806 en hoger en catalogi naar SCUP


Toegang tot gratis catalogi

Professional Edition

 • Geautomatiseerde publicatie van 315 applicaties van derden
 • Alle versies van SCCM
 • Automatische detectie en publicatie van applicaties
 • Systeemeigen plug-in voor SCCM
 • Aangepaste implementatie
 • Ondersteuning van meerdere gebruikers
 • Implementatierapporten
 • Implementeer patches van derden met WSUS
Probeer het 30 dagen gratis

Enterprise

 • Kenmerken van de Professional Edition
 • Applicatiebeheer SCCM / Intune
 • Beheertools
Probeer het 30 dagen gratis