Enterprise Password Management Software

Privileged Password Manager voor ondernemingen

Password Manager Pro is een veilige kluis voor opslag en beheer van gedeelde gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, documenten en digitale ID's van ondernemingen. De voordelen van het gebruik van Password Manager Pro zijn:

 • Voorkomt wachtwoordmoeheid en beveiligingslekken door het gebruik van een veilige, centrale kluis voor de opslag van en toegang tot wachtwoorden.
 • Verhoogt de IT-productiviteit aanzienlijk door de vereiste frequente wijzigingen van wachtwoorden voor kritische systemen te automatiseren.
 • Biedt preventieve en detectieve beveiligingsmaatregelen door middel van goedkeuringsworkflows en realtime waarschuwingen bij toegang tot wachtwoorden.
 • U kunt voldoen aan beveiligingsaudits en naleving van regelgeving zoals SOX, HIPAA en PCI.
Snelle download
Download Password Manager Pro en start uw gratis proefperiode in minder dan twee minuten.
Wanneer u op ' Downloaden' klikt, gaat u akkoord met de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid.
Ga naar onze downloadpagina voor een complete lijst van downloadopties(32- en 64-bits versies voor Windows & Linux).
Bent u een Managed Service Provider (MSP) die de wachtwoorden van klanten wil beheren?Probeer de MSP-versie!

Beheer van geprivilegieerde wachtwoorden met Password Manager Pro

 
Ontdekken, opslaan en organiseren

Bewaar en organiseer al uw geprivilegieerde identiteiten in één centrale kluis.

 
Veilig delen

Deel veilig beheerderswachtwoorden met de leden van uw team op basis van behoefte.

 
Automatisch resetten

Reset automatisch de wachtwoorden van servers, databases, netwerkapparaten en andere resources.

 
Toegang beheren

Beheer de toegang tot IT-resources en applicaties op basis van rollen en verantwoordelijkheden.

 
Directe verbindingen maken

Maak directe verbindingen met externe IT-resources, websites en applicaties.

 
Video-opnamen en -controles

Maak een video-opname van en controleer alle geprivilegieerde toegangsacties: u krijgt een compleet overzicht van alle acties.

De grootste organisaties ter wereld vertrouwen op Password Manager Pro

De IT-afdelingen van enkele van 's werelds grootste organisaties en Fortune 500-bedrijven vertrouwen op Password Manager Pro om de toegang tot hun IT-infrastructuur te beheren. Meer dan 300.000 IT-beheerders en eindgebruikers loggen op een doorsnee dag in op Password Manager Pro en beheren miljoenen geprivilegieerde wachtwoorden.

     

Hoogtepunten van Password Manager Pro

Wachtwoordopslag, -beheer en -workflow

Centrale wachtwoordenkluis
 

Bewaar alle bedrijfswachtwoorden voor geprivilegieerde accounts, gedeelde accounts, accounts voor noodtoegang en overige accounts in de veilige en centrale repository.

Gedeeld beheer van beheerderswachtwoorden
 

Beheer veilig gedeelde accounts, zoals 'administrator' in Windows, 'root' in Unix/Linux, 'enable' in Cisco, 'sa' in SQL, en andere.

Workflow voor wachtwoordtoegangsbeheer
 

Functies voor aanvragen/vrijgeven van wachtwoorden. Voorziening voor het verlenen van tijdelijke toegang en functies voor exclusieve privileges en gelijktijdigheid.

Wachtwoorden delen, gebruikers inrichten en beheren

Eigendom en delen van wachtwoorden
 

Duidelijk gedefinieerd eigendom van de wachtwoorden die zijn opgeslagen in de centrale kluis. Voorziening voor selectief delen van wachtwoorden op basis van behoefte.

Integratie met Active Directory/LDAP
 

Importeer gebruikers en gebruikersgroepen vanuit Windows Active Directory of LDAP en maak ook gebruik van het authenticatiemechanisme.

Op rollen gebaseerd toegangsbeheer
 

Gedetailleerde beperkingen voor het beheren van resources en wachtwoorden die zijn opgeslagen in PMP. Beperkingen worden afgedwongen op basis van vooraf gedefinieerde gebruikersrollen.

Wachtwoorden resetten op afstand

Geautomatiseerd wachtwoorden resetten
 

Reset de wachtwoorden van externe resources via de Password Manager Pro-webinterface wanneer nodig of automatisch via geplande taken.

Wachtwoordbeleid handhaven
 

Zorg voor het gebruik van krachtige wachtwoorden en periodieke resets door uw eigen wachtwoordbeleid te maken en af te dwingen.

Breed scala aan doelsystemenn
 

Biedt onmiddellijk na de installatie ondersteuning voor een breed scala aan doelsystemen, databases, netwerkapparaten voor toegangsbeheer en automatische wachtwoord-resets.

Wachtwoordbeheer tussen applicaties
 

Elke applicatie en elk script kan een query uitvoeren op PMP en wachtwoorden ophalen om verbinding te maken met andere applicaties of databases, waardoor hard-coded wachtwoorden worden geëlimineerd.

Beheer van Windows-serviceaccounts
 

Identificeer en reset automatisch de wachtwoorden van serviceaccounts gekoppeld aan domeinaccounts.

Uitvoering van aangepast script na een wachtwoord-reset
 

Optie om automatisch aangepaste scripts uit te voeren om na een wachtwoord-reset een gewenste actie uit te voeren.

Externe toegang, automatisch inloggen en beheer van geprivilegieerde sessies

Veilig en betrouwbaar inloggen op afstand
 

Gebruikers kunnen zeer veilige, betrouwbare en volledig geëmuleerde Windows RDP-, SSH- en Telnet-sessies vanuit een browser uitvoeren, zonder dat hiervoor een plug-in of agentsoftware nodig is.

Opname van geprivilegieerde sessies
 

Geprivilegieerde sessies die worden gestart vanuit PMP, kunnen volledig op video worden opgenomen, gearchiveerd en afgespeeld voor forensische audits.

Automatisch inloggen bij doelsystemen en websites
 

Log automatisch in bij doelsystemen, websites en applicaties, rechtstreeks via de PMP-webinterface en zonder wachtwoorden te kopiëren en te plakken.

Audits, compliance en rapporten

Uitgebreide audittrajecten en -rapportages
 

Een compleet record van het 'wie', 'wat' en 'wanneer' van wachtwoordtoegang. Intuïtieve rapporten over een volledig wachtwoordbeheerscenario voor uw hele onderneming.

Realtime meldingen, SIEM-integratie
 

Realtime meldingen bij verschillende wachtwoordgebeurtenissen maken integratie met SIEM-oplossingen (Security Information and Event Management) mogelijk.

PCI DSS-compliance-rapportage
 

Rapporten over schendingen met betrekking tot het gebruik en beheer van geprivilegieerde wachtwoorden gebaseerd op de vereisten van PCI-DSS.

Veilig en gereed voor gebruik in ondernemingen

Zeer veilig en betrouwbaar
 

Alle wachtwoorden en gevoelige gegevens worden versleuteld met AES 256-bits versleuteling. Dubbele versleuteling voor extra beveiliging. Kan worden geconfigureerd voor uitvoering in de modus die voldoet aan FIPS 140-2.

Twee-factor-authenticatie
 

Forceert twee opeenvolgende authenticatiefasen voor inloggen bij PMP. De gebruikelijke authenticatie is de eerste fase. Voor de tweede fase worden verschillende opties aangeboden.

Mobiele toegang
 

Haal wachtwoorden op en keur aanvragen goed terwijl u onderweg bent. Voorziening voor veilige offline toegang.
Android-app | iPhone-app | Windows-app

Herstel bij noodgevallen en hoge beschikbaarheid

Live back-up
 

Zowel geplande als live back-ups van de hele database zijn mogelijk om deze te kunnen herstellen in het geval van nood.

Architectuur voor hoge beschikbaarheid
 

Ononderbroken toegang tot bedrijfswachtwoorden door de implementatie van redundante server- en database-instanties. (Voor hoge beschikbaarheid is een enkele Premium of Enterprise Edition-licentie voldoende.)

Veilige offline toegang
 

Haal wachtwoorden op, ook wanneer er geen internetverbinding is. De offline versie is net zo veilig als de online versie. Offline toegang is ook mogelijk in de mobiele app.

 • Succesverhalen
 • Wat klanten zeggen
 • Samenwerkingen
 • Productreviews
 • Tijdschriftartikelen
 • Whitepapers
 • Adviezen
 

Password Manager Pro wordt door heel veel klanten wereldwijd gebruikt en gewaardeerd. De implementatie ervan heeft bedrijven op vele manieren enorm veel voordelen opgeleverd. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Wereldwijd toonaangevende provider van virtualisatieplatform vertrouwt op Password Manager Pro om geprivilegieerde accounts te consolideren en te beveiligen.
 • Een Nederlandse onderzoeksuniversiteit van topniveau stroomlijnt processen voor het beheer van geprivilegieerde wachtwoorden
 • Password Manager Pro helpt toonaangevende provider van 3G mobiele services bij het automatiseren van processen voor wachtwoordbeheer en het verbeteren van interne maatregelen
 • Topuniversiteit in Australië krijgt controle over administratieve wachtwoorden dankzij Password Manager Pro
 • Password Manager Pro helpt toonaangevende leverancier van oplossingen voor supply chain management om de veiligheid van de IT-infrastructuur te verbeteren

”Door het geautomatiseerde, op beleid gebaseerde wachtwoordbeheer van Password Manager Pro zijn we gaan beseffen hoe inefficiënt en onveilig de traditionele benadering van opslag in Excel-werkbladen was. Het gebruik van Password Manager Pro is voor ons zeker een 'best practice'-oplossing."

NovaNovaStefan Stefansson
Nova, IJsland
 
PhoneFactor

ManageEngine is een samenwerking aangegaan met PhoneFactor, de toonaangevende wereldwijde leverancier van twee-factor-authenticatie via de telefoon, om een eenvoudige, effectieve twee-factor-beveiliging voor Password Manager Pro mogelijk te maken. ManageEngine is een PhoneFactor Alliance Partner en biedt een naadloze integratie met de authenticatieservices van PhoneFactor.

 
RSA

ManageEngine heeft een samenwerkingsverband voor technologische interoperabiliteit gesloten met RSA, de 'Security Division' van EMC (NYSE: EMC), en heeft de RSA Secured®-certificering behaald. Password Manager Pro is technisch geïntegreerd met het RSA SecurID®-systeem voor twee-factor-authenticatie.

 

Password Manager Pro biedt een geweldige functionaliteit tegen een zeer redelijke prijs.

SC Magazine, 's werelds langstlopende maandelijkse publicatie die zich richt op informatiebeveiliging, heeft Password Manager Pro beoordeeld als onderdeel van zijn groepstest van verschillende oplossingen voor wachtwoordbeheer.

Artikelen over wachtwoordbeheer geschreven door een Password Manager Pro-analist in verschillende tijdschriften:

Whitepapers

 • Controlling Privileged Access & Mitigating Insider Threats
 • Password Management Challenge
 • Preventing WikiLeaks Type Security Incidents
 • SOX Compliance through Privileged Identity Management
 • Perils of Password Sharing in Enterprises

Adviezen

 • Combating Cyber Security Threats
 • Password Manager Pro - Best Practices

Welke platformen ondersteunt Password Manager Pro?

 • Platformen (voor wachtwoord-reset): Windows, Windows Domain, Linux, IBM AIX, IBM AS400, HP UNIX, Solaris, Mac OS, Sun Oracle XSCF, Sun Oracle ALOM, Sun Oracle ILOM, VMWare ESXi, MS SQL Server, MySQL Server, Oracle DB Server, Sybase ASE, LDAP Server, HP iLO, HP ProCurve-apparaten en Cisco-apparaten (IOS, CatOS, PIX), Juniper Netscreen-apparaten
 • Platformen (voor installatie van het product): Windows, Linux

Welke problemen kan Password Manager Pro oplossen?

Als u een IT-beheerder bent die verantwoordelijk is voor veilig beheer van de IT-infrastructuur, kunt u uzelf de volgende vragen stellen:

 • Verdrinkt u in een enorme stapel geprivilegieerde wachtwoorden? Slaat u beheerwachtwoorden op in spreadsheets en leesbare tekstbestanden?
 • Vindt u het moeilijk om bij te houden wie toegang heeft tot welke accounts?
 • Moet u moeizaam inloggen op elke applicatie afzonderlijk om periodiek wachtwoorden te wijzigen?

Zo ja, dan hebt u Password Manager Pro zeker nodig!

Administratieve/geprivilegieerde wachtwoorden zijn er in bedrijven letterlijk in overvloed. Servers, databases, switches, routers, firewalls en andere hardware of software kunnen ook heel veel administratieve wachtwoorden hebben. Deze wachtwoorden worden op een onveilige manier opgeslagen in spreadsheets en tekstbestanden en zelfs als printouts, en worden gedeeld door een groep beheerders.

Deze traditionele methode brengt een groot aantal problemen met zich mee zoals:

 • Onbeveiligde opslag van wachtwoorden, die daardoor blootstaan aan bedreigingen
 • Onbeheerde super-gebruikersrechten
 • Geen op rollen gebaseerd toegangsbeheer; interne controles worden kwetsbaar
 • Gebrek aan verantwoordelijkheid voor acties
 • Geen voorziening voor de handhaving van wachtwoordregels en -beleid
 • Geen gecentraliseerd beheer

Password Manager Pro lost al deze problemen op door een veilig systeem te leveren voor het opslaan, beheren en delen van wachtwoorden.

Welke licentieopties zijn er voor Password Manager Pro?

Er zijn drie typen licenties:

 • Evaluatiedownload voor een periode van dertig dagen en maximaal twee beheerders U kunt de functies van de Enterprise Edition testen.
 • Een gratis Edition-licentie is geschikt voor één beheerder en het beheer van maximaal tien resources. Onbeperkt geldig.
 • Geregistreerde versie: de licentie is gebaseerd op twee factoren:
  1. Aantal beheerders
  2. Type editie: Standard, Premium of Enterprise

Opmerking:

Password Manager Pro bevat vijf gebruikersrollen: beheerder, wachtwoordbeheerder, geprivilegieerde beheerder, wachtwoordauditor en wachtwoordgebruiker. De term 'beheerder' verwijst naar beheerders, wachtwoordbeheerders en geprivilegieerde beheerders. Licenties beperken het aantal beheerders als geheel, dus alle beheerders, wachtwoordbeheerders en geprivilegieerde beheerders bij elkaar. Er geldt geen beperking voor het aantal wachtwoordgebruikers en wachtwoordauditors. Raadpleeg dit gedeelte van de documentatie voor meer informatie over de vijf gebruikersrollen.

 • Standard Edition: als u een veilige wachtwoord-repository nodig hebt om uw wachtwoorden in op te slaan en selectief te delen met gebruikers in uw onderneming, is de Standard Edition de juiste keuze voor u.
 • Premium Edition: als u niet alleen een plek nodig hebt voor het opslaan en delen van uw wachtwoorden, maar ook professionele functies voor wachtwoordbeheer, zoals het op afstand synchroniseren van wachtwoorden, wachtwoordwaarschuwingen en -meldingen, wachtwoordbeheer voor verschillende applicaties tegelijk, rapporten, hoge beschikbaarheid en meer, dan is de Premium Edition geschikt voor u.
 • Enterprise Edition: wilt u meer functies voor ondernemingen, zoals detectie van geprivilegieerde accounts, integratie met ticketing-systemen en SIEM-oplossingen, jumpserver-configuratie, wachtwoordbeheer voor verschillende applicaties tegelijk, gebruiksklare nalevingsrapporten, SQL-server/cluster als backend-database, is de Enterprise Edition ideaal.

Overzicht van functies voor wachtwoordbeheer

Standard Edition
 • Centrale wachtwoordenkluis
 • Handmatig toevoegen van resources
 • Resources importeren uit CSV-bestanden
 • Resources importeren uit KeePass
 • Resources importeren uit Active Directory
 • Wachtwoordbeleidsregels
 • Wachtwoorden delen en beheren
 • Audits en onmiddellijke meldingen
 • Beheer van gebruikers/gebruikersgroepen
 • Lokale authenticatie
 • Radius-authenticatie
 • Integratie met AD/Azure AD/LDAP
 • AD/Azure AD Sync: gebruikersgroepen en OU's
 • Wachtwoorden exporteren voor offline toegang
 • Luisterfunctionaliteit voor wachtwoord-resets
 • Opties voor back-up en herstel
 • Externe RDP-, SSH-, Telnet- en SQL-sessies
 • Twee-factor-authenticatie, eenmalig wachtwoord (OTP) verzonden via e-mail
 • Rebranding
 • Mobiele toegang (Android, iOS, Windows)
 • Browserextensies (Chrome, Firefox, IE)
 • De geldigheid van digitale certificaten controleren
 • VNC-ondersteuning voor samenwerking
 • Goedkeuringsrechten voor bestandsoverdrachten
 • Reset van IIS AppPool-wachtwoord
 • Detectie van IIS Web.Config
 • SSL-certificaatgroepen
 • Exports met wachtwoordbeveiliging
 • Versleuteling van back-upbestanden
 • IP-beperkingen bij web-toegang
 • Beheer van ongeïdentificeerde e-mailadressen
 • Noodmaatregelen
 • Personalisatie van gebruikersinterface (nachtmodusthema)
 • Meldingsmail-ID's
Premium Edition
 • Alle functies van de Standard Edition
 • Hulp voor automatisch inloggen
 • Workflow voor wachtwoordtoegangsbeheer
 • Beheerdashboard (live feeds, rapporten en grafieken)
 • Meldingen van wachtwoordacties (per resourcegroep)
 • Wachtwoord-reset op afstand (op aanvraag, gepland, op basis van actie), lijst met ondersteunde platformen
 • Wachtwoord-reset op basis van agent
 • Kant-en-klare rapporten
 • Twee-factor-authenticatie: PhoneFactor, RSA SecurID, Google Authenticator, Duo security, YubiKey, Microsoft Authenticator, Okta Verify
 • Hoge beschikbaarheid
 • Opname van geprivilegieerde sessies
 • SAML 2.0-ondersteuning
 • Microsoft CA-certificaatondertekening
 • CMDB-integratie voor synchronisatie van SSL-certificaten
 • Privacy-instellingen
 • Plug-in voor wachtwoord-resets
 • SSH-sleutels en SSL-certificaten
 • Gebruikerssessies
 • Vertrokken gebruikers verwijderen
 • IP-beperkingen: API-toegang en agenttoegang
 • Wachtwoord-resets uitschakelen voor geprivilegieerde accounts
 • Wachtwoord-resets met behulp van SSH-opdrachtensets
Enterprise Edition
 • Alle functies van de Premium Edition
 • Gegevensversleuteling en -bescherming met SafeNet HSM
 • MS SQL-server als backend-database
 • API voor wachtwoordbeheer (XML RPC, SSH CLI)
 • Detectie van geprivilegieerde accounts
 • Active Directory Sync: resources
 • LDAP Sync: gebruikers en gebruikersgroepen
 • Geautomatiseerde SSH/SSL-detectie
 • Levenscyclusbeheer van SSH-sleutelparen
 • Periodieke roulatie van SSH-sleutels
 • SSL-certificaatbeheer
 • Implementatie en tracering van SSL-certificaten
 • Scans voor SSL-kwetsbaarheden
 • Meldingen voor verlopen van SSL-certificaten
 • Beheer van levenscyclus van certificaten met Let's Encrypt
 • Aanpassing van rollen
 • Integratie met ticketing-systemen: ServiceDesk Plus On-Demand, ServiceDesk Plus MSP, ServiceDesk Plus, ServiceNow, JIRA Service Desk
 • Aangepaste luisterfunctionaliteit voor wachtwoord-resets
 • Exporteren van versleutelde HTML-bestanden op basis van een planning
 • SIEM-integratie: genereren van SNMP-traps en Syslog-berichten
 • E-mailsjablonen voor instellen van meldingen
 • Configuratie van bestemmingsserver
 • Gefedereerd identiteitsbeheer
 • Smart Card/PKI/Certificate Authentication
 • Twee-factor-authenticatie: RADIUS
 • Aangepaste rapporten
 • Gebruiksklare compliance-rapporten (PCI DSS, NERC-CIP, ISO/IEC 27001, GDPR)
 • SQL-queryrapporten
 • Schaduwen en beëindigen van geprivilegieerde sessies
 • Failover-clustering SQL-servers
 • RESTful API
 • Rouleren van versleutelingssleutels
 • EAR-ondersteuning bij gebruik van MS SQL-server als backend-database
 • Selectieve sessie-opnamen purgen
 • Certificaatondertekening met behulp van aangepaste root-CA
 • Vervaldatums van domeinen bijhouden
 • Bestandsoverdracht via externe desktopsessies
 • Opties voor veilige cloudopslag
 • CI/CD-platformintegratie, Jenkins, Ansible

Invoegfuncties voor Password Manager Pro

Standaardeditie
  SSL/TLS-certificaatbeheer
  SSL/TLS-certificaatdetectie:
 • On-demand SSL-detectie
 • Ingeplande SSL-detectie
 • SSL-detectie vanaf SMTP-servers
 • Subnetdetectie
 • Ingeplande SSL-detectie
 • Load Balancer-certificaatdetectie
 • CSR:
 • CSR-procesbeheer
 • CSR-import
 • Microsoft CA-certificaatondertekening
 • Certificaat ondertekenen met aangepaste root-CA
 • Openbare CA-integratie:
 • End-to-end beheer van de levenscyclus van certificaten met Let's Encrypt
 • Integratie met openbare certificaatinstanties (CA's): Sectigo (voorheen Comodo), GoDaddy, Digicert, Symantec, Thawte, Geotrust en RapidSSL
 • Overige:
 • Implementatie en tracering van SSL-certificaten
 • Scannen van SSL-kwetsbaarheden
 • Meldingen voor verlopen van SSL-certificaten
 • SSL-certificaatgroepen
 • Vervaldatums van domeinen bijhouden
Premium- en Enterprise-edities
 • Alle functies van de Standard Edition
 • Levenscyclusbeheer van SSH-sleutelparen
 • Periodieke rotatie van SSH-sleutels
 • Geautomatiseerde SSH-detectie
 • Microsoft CA automatisch verlengen
 • CMDB-integratie voor synchronisatie van SSL-certificaten