Volledige geprivilegieerde-toegangsbeveiliging voor ondernemingen
  • Volledige geprivilegieerde-toegangsbeveiliging voor ondernemingen

    Krachtige volledige bescherming voor cyber resilience in het digitale tijdperk.

Totaaloplossing voor het beheer van geprivilegieerde toegang

Tegenwoordig vormt misbruik van toegangsrechten een van de belangrijkste bedreigingen voor cybersecurity. Vaak leidt dit tot aanzienlijke financiële verliezen en kan het een bedrijf zelfs helemaal onderuit halen. Het is eveneens een van de populairste aanvalsvectoren die door hackers worden gebruiken, omdat het bij een geslaagd verloop vrije toegang verschaft tot gevoelige gegevens van een onderneming, vaak zonder argwaan te wekken totdat het kwaad is geschied.

MetManageEngine PAM360beschikken ondernemingen over een robuust beheerprogramma voor geprivilegieerde toegang (privileged access management: PAM). Zo weten zij zeker dat geprivilegieerde toegang tot missie-kritische activa nooit onbeheerd, onbekend of onbewaakt is.

PAM360 is een totaaloplossing voor ondernemingen die ernaar streven om PAM in hun totaalbeveiliging te integreren. Met de contextuele integratiemogelijkheden van PAM360 kunt u een centrale console opzetten waar verschillende delen van uw IT-beheersysteem onderling met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor een diepere correlatie van geprivilegieerde toegangsgegevens en alle netwerkgegevens en bevordert zo betekenisvolle conclusies en snellere oplossingen.

Snelle download
Download PAM360 en start uw gratis proefperiode binnen twee minuten!
Wanneer u op 'Downloaden' klikt, gaat u akkoord met de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid.
Bezoek onze downloadpagina voor een complete lijst van downloadopties (64-bits versies voor Windows & Linux).

Minimaliseer beveiligingsrisico's. Optimaliseer de waarde van uw bedrijf.

Strikte toegangscontrole

Strikte toegangscontrole

Gecentraliseerd beheer

Gecentraliseerd beheer

Compliance met regelgeving

Compliance met regelgeving

Automatisering van smart workflow

Automatisering van smart workflow

Beter inzicht

Beter inzicht

Online reputatiebeheer

Online reputatiebeheer

Diepgaande gebeurteniscorrelatie

Diepgaande gebeurteniscorrelatie

 
Versterk de weerbaarheid rond digitale identiteiten en transformeer uw profiel wat betreft geprivilegieerde toegangsbeveiliging met PAM360.

Functionele sterke punten

Kluis voor bedrijfsinloggegevens

Kluis voor bedrijfsinloggegevens

Scan netwerken en ontdek essentiële activa om geprivilegieerde accounts automatisch op te slaan in een beveiligde kluis die gecentraliseerd beheer, AES-256 codering en toegangsrechten gebaseerd op functies biedt.

 
Veilige toegang op afstand

Veilige toegang op afstand

Geef geprivilegieerde gebruikers de mogelijkheid om met één klik directe verbindingen naar externe hosts te lanceren zonder eindpuntbemiddelaars, browserplug-ins of hulpprogramma's. Tunnelverbindingen via gecodeerde, wachtwoordloze gateways voor optimale bescherming.

 
Just-in-time geprivilegieerde opwaardering

Just-in-time geprivilegieerde opwaardering

Geef just-in-time rechten voor uw domeinaccounts en geef ze alleen hogere rechten wanneer dit door uw gebruikers wordt gevraagd. Trek de accountmachtigingen automatisch na een ingestelde periode in en reset wachtwoorden om de beveiliging te verbeteren.

 
Bewaking van geprivilegieerde sessies

Bewaking van geprivilegieerde sessies

Bewaak de activiteit van geprivilegieerde gebruikers via het schaduwen van sessies en voer een dubbele controle uit op geprivilegieerde toegang. Registreer sessies en archiveer ze als videobestanden ter ondersteuning van onderzoeksaudits.

 
Gedrag van geprivilegieerde gebruikers analyseren

Gedrag van geprivilegieerde gebruikers analyseren

Pas AI- en ML-functionaliteit toe voor anomaliedetectie om ongewone geprivilegieerde activiteit onmiddellijk op te sporen. Bewaak uw geprivilegieerde gebruikers van dichtbij op potentieel schadelijke activiteiten die het bedrijf kunnen benadelen.

 
Contextbewuste gebeurteniscorrelatie

Contextbewuste gebeurteniscorrelatie

Consolideer geprivilegieerde toegangsgegevens met eindpuntgebeurtenissenlogboeken voor een beter inzicht en situatiebewustzijn. Elimineer blinde vlekken in beveiligingsincidenten en neem doordachte beslissingen met ondersteunende bewijsvoering.

 
Audit en compliance

Audit en compliance

Registreer uitgebreid alle gebeurtenissen met betrekking tot geprivilegieerde-accountacties in de vorm van contextrijke logboeken, en stuur deze door naar uw SNMP-servers. Wees altijd voorbereid op compliance-audits met geïntegreerde rapporten voor fundamentele richtlijnen.

 
Uitgebreide rapportage

Uitgebreide rapportage

Neem gefundeerde zakelijke beslissingen op basis van een reeks intuïtieve, inplanbare rapporten over gebruikerstoegang en activiteitsgegevens. Genereer rapporten naar keuze door specifieke details van audittrajecten te combineren om aan beveiligingsmandaten te voldoen.

 
DevOps-bescherming

DevOps-bescherming

Integreer wachtwoordbeveiliging in uw DevOps-pijplijn en bescherm uw continue integratie- en leveringsplatforms tegen aanvallen op basis van inloggegevens zonder op technische efficiëntie te hoeven inboeten.

 
Integratie met ticketing-systeem запросов

Integratie met ticketing-systeem

Verbeter uw workflows voor toegangsgoedkeuring voor geprivilegieerde accounts door ticket-ID-validatie te integreren. Geef toestemming voor vrijgave van inloggegevens voor serviceaanvragen waarvoor geprivilegieerde toegang alleen na verificatie van de ticket-status vereist is.

 
SSH-sleutelbeheer

SSH-sleutelbeheer

Ontdek SSH-apparaten in uw netwerk en maak een overzicht van sleutels. Creëer en ontwikkel nieuwe SSH-sleutelparen voor geassocieerde eindpunten met één enkele klik. Voer een strikt beleid voor geautomatiseerde periodieke roulatie van sleutels.

 
Beveiliging van applicatie-inloggegevens

Beveiliging van applicatie-inloggegevens

Stroomlijn uw communicatie tussen applicaties via beveiligde API's die het hard coderen van inloggegevens overbodig maken. Sluit achterdeurtjes naar uw kritieke servers definitief en houd aanvallers op afstand.

 
SSL-certificaatbeheer

SSL-certificaatbeheer

Houd de onlinereputatie van uw merk hoog dankzij een volledige bescherming van uw SSL-certificaten en digitale identiteiten. Integreer met populaire certificeringsinstanties zoals Digicert, GoDaddy en Let's Encrypt.