Waarom hebben organisaties een oplossing voor Security Information and Event Management (SIEM) nodig?

 

Elke organisatie heeft een veelheid aan netwerkapparaten die samenwerken om dagelijkse bedrijfsactiviteiten mogelijk te maken. Aanvallers hebben slechts één zwakke plek in de beveiliging van deze eindpunten nodig om alle bedrijfsactiviteiten tot staan te brengen. Met zoveel apparaten die gelijktijdig actief zijn, is het moeilijk om precies uit te vinden waar u kwetsbaar bent. Uw apparaten genereren beveiligingsgegevens voor elke gebeurtenis, maar door de enorme hoeveelheid gegevens is het moeilijk om gefocust te blijven op de belangrijkste indicatoren van een aanval.

Een SIEM-oplossing beschermt uw bedrijfsnetwerk tegen cyberaanvallen en interne bedreigingen. Een dergelijke oplossing verzamelt en analyseert in realtime de beveiligingsgegevens die uw apparaten genereren, waarschuwen u tijdig over zwakke plekken, indicatoren van inbreuk of verdachte activiteiten.

Hoe helpt een oplossing voor Security Information and Event Management uw organisatie?

 
 

Detecteer interne bedreigingen, zoals exfiltratie van gegevens en aantasting van gebruikersaccounts, door subtiele wijzigingen in gebruikersactiviteit te herkennen.

 

Identificeer verdachte of op een blocklist geplaatste IP's, URL's en domeinen die uw netwerk binnendringen door uw logboekgegevens te correleren met erkende bedreigingenfeeds.

 

Automatiseer uw reactie om gebeurtenissen met eenvoudig in te stellen workflows om kritieke responstijd te verkorten.

 

Monitor alle actieve VPN-verbindingen en ontvang waarschuwingen over ongebruikelijke VPN-activiteiten, VPN-toegang vanuit schadelijke bronnen en meer.

 

Audit, beheer en track kritieke gebeurtenissen in lokale en Microsoft 365 SharePoint-omgevingen.

 

Migreer uw SharePoint-omgeving geheel of gedeeltelijk naar Microsoft 365 door gewoon de vereiste SharePoint-locatiegebruikers, -groepen en -rechtenniveaus te selecteren.

 

Audit in realtime kritieke wijzigingen in uw Active Directory-infrastructuur en Azure AD.

 

Ontdek en classificeer gevoelige bestanden, audit bestandsactiviteiten van gebruikers en analyseer bestandsrechten om content- en contextbewuste gegevensbescherming mogelijk te maken.

 

Detecteer, verstoor en voorkom het lekken van gevoelige gegevens via eindpunten als USB's en printers, e-mail en webapplicaties, met beveiligingsmonitoring in realtime.

 

Track alle kritieke gebeurtenissen in uw openbare cloudinfrastructuur, inclusief AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform en Salesforce.

 

Detecteer schadelijke gebruikersactiviteiten en Microsoft 365-serviceonderbrekingen met bijna-realtime waarschuwingen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

 

Waarborg naleving van wet- en regelgeving, zoals de PCI DSS, AVG, FISMA, HIPAA, SOX en GLBA, met vooraf gedefinieerde rapportsjablonen.

Oplossingen voor Security Information and Event Management ManageEngine

SIEM

Log360

Geïntegreerde SIEM met geavanceerde analyse van bedreigingen en UEBA met ML-functionaliteit.

Voorzie uw SOC van gedetailleerde zichtbaarheid van beveiligingsgebeurtenissen, versnel de detectie en beantwoording van bedreigingen, verbeter de veiligheid van heel uw netwerk en waarborg compliance.

Op locatieCloud

Logboek- en compliance-beheer

EventLog Analyzer

Volledig logboek- en IT-compliance-beheer

Krijg een beter overzicht en beveilig uw netwerk tegen aanvallen door logboekgegevens van servers, firewalls, applicaties en eindpunten te verzamelen, analyseren, correleren en archiveren.

Op locatie

Firewall Analyzer

Beheer van firewall-regels, configuratie en logboek

Haal alles uit uw netwerkbeveiligingsinfrastructuur door firewall-regels te beheren en te optimaliseren, configuratiewijzigingen te monitoren, compliance te waarborgen en firewall-logboeken te analyseren.

Op locatie

Beveiligingsaudits

ADAudit Plus

Realtime auditing van wijzigingen in Active Directory, bestanden en Windows-server

Waarborg netwerkbeveiliging en -compliance door kritieke GPO-wijzigingen bij te houden, gebruikersaanmeldingen te monitoren, accountvergrendelingen te analyseren, schadelijke interne gebruikers te spotten en meer.

Op locatie

SharePoint Manager Plus

Rapportage en auditing voor SharePoint

Beveilig uw SharePoint-omgeving, zowel lokaal als in Microsoft 365, door wijzigingen van kritieke rechten en groepen te auditen en gebruiksstatistieken te bekijken.

Op locatie

M365 Security Plus

Beveiliging van Microsoft 365

Detecteer cyberaanvallen en analyseer veiligheidsrisico's in uw cloud-infrastructuur. Versterk Exchange Online, Azure Active Directory, Skype for Business, OneDrive, SharePoint Online, Microsoft Teams en andere Microsoft 365-services.

Op locatie

Cloud Security Plus

Bewaking en analyse van cloudbeveiliging

Spot en neutraliseer bedreigingen in AWS, Azure, GCP en andere IaaS-, SaaS- en PaaS-oplossingen. Audit gebruikerstoegang tot cloudgegevens en -resources om niet-geautoriseerd delen van gevoelige gegevens en misbruik van kritieke cloudapparatuur tegen te gaan.

Op locatie

DataSecurity Plus

Bestandsaudits, datalekpreventie en risicoanalyse van gegevens

Audit bestandswijzigingen, analyseer bestandopslag en -beveiliging, ontdek en classificeer gevoelige gegevens, monitor webverkeer en voorkom datalekken.

Op locatie

FileAnalysis

Bestandsbeveiliging en opslaganalyse

Krijg duidelijk zicht op zakelijke bestandsopslag en -beveiliging, optimaliseer schijfgebruik door junkfiles te beheren en identificeer zwakke plekken in de beveiliging door bestandsrechten te beoordelen.

Op locatie

  - Gebundeld product

Houd alle IT-touwtjes in handen met ManageEngine

Behoefte aan een gesprek? Wij brengen u in contact met een deskundige

Naam* Voer de naam in
Werkmail*
telefoonnummer* Voer uw telefoonnummer in
Organisatie
Land*
Datum waarop we u kunnen bellen# Selecteer de datum a.u.b
Tijd waarop we u kunnen bellen# Selecteer de tijd a.u.b.

#Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze oplossingsdeskundige.

Vermeld uw IT-vereisten* Vermeld uw IT-vereisten
Voer de code in die hieronder in een afbeelding staat.

Wanneer u op Verzenden klikt, gaat u akkoord met de verwerking van persoonlijke gegevens conform ons Privacybeleid.