Waarom hebben organisaties een oplossing voor het beheer van IT-activiteiten nodig?

 

Als IT het hart is van een bedrijf, kunnen we gerust stellen dat IT-activiteiten de ruggengraat vormen, omdat die de stabiliteit van het bedrijf waarborgen. Of het nu om netwerkapparaten, servers of applicaties gaat, één onvoorzichtige beweging kan een ongewenst effect hebben op uw IT-omgeving.

In IT-omgevingen staat er veel op het spel en een correct beheer van alle infrastructuurelementen is essentieel om een voorsprong te behouden. Beheer alleen is echter niet voldoende. De echte uitdaging schuilt in de correlatie van prestatiegegevens van IT-activiteiten in alle bedrijfsverticalen. Dat is waar een beheertool voor IT-activiteiten een rol gaat spelen.

Hoe kan een oplossing voor beheer van IT-activiteiten uw organisatie helpen?

 
 

Krijg end-to-end zicht op de beschikbaarheid en prestaties van uw netwerk, virtuele of fysieke servers en opslagapparaten.

 

Houd kritieke prestatiestatistieken van fysieke en virtuele servers bij, zoals gezondheid, beschikbaarheid, CPU, geheugen en schijfgebruik.

 

Monitor de prestatie van cloudapplicaties, containers, databases, ERP-suites, big-dataopslag en app- en webservers.

 

Voer end-to-end monitoring van applicaties uit met diagnose op codeniveau voor Java-, .NET-, Ruby on Rails-, Node.js-, .NET Core- en PHP-applicaties.

 

Krijg realtime inzicht in bandbreedteprestaties, analyseer bandbreedteverbruik en plan op basis daarvan toekomstige bandbreedtebehoeften.

 

Analyseer VPN-activiteit en -gebruik, identificeer hoog bandbreedteverbruik, track bestemmings-URL's en blokkeer ongewenst verkeer.

 

Krijg realtime meldingen over uw IT-elementen, bereid probleemoplossing voor en breng orde op zaken voordat eindgebruikers storingen ondervinden.

 

Blokkeer schadelijk verkeer en beheer inkomend en uitgaand verkeer door verkeerspatronen over langere periodes grondig te controleren.

 

Beheer netwerkconfiguratiewijzigingen en maak back-ups om netwerkstoringen te voorkomen en downtime van apparatuur te beperken.

 

Beheer IP-adressen en schakelpoorten, detecteer en blokkeer malafide apparaten en voer probleemoplossing uit voor al uw netwerkapparatuur.

 

Beheer firewallregels, -logboeken en -configuraties om uw netwerkbeveiliging op te schroeven en voorkom aanvallen op het netwerk.

 

Voer compliance-controles uit om er zeker van te zijn dat u aan de industrienormen voldoet.

Oplossingen voor beheer van IT-activiteiten van ManageEngine

Bewaking van de netwerk- en serverprestaties

OpManager Plus

Geünificeerd netwerk, server- en applicatiebeheer

Beheer apparaten, servers, opslag en applicaties in uw netwerk en optimaliseer netwerkprestaties, bandbreedte, verkeer, flow, firewalls, IP-adressen en switchpoorten vanaf één console.

Op locatie

OpManager

Bewaking van de netwerkprestatie

Monitor cruciale prestatiestatistieken en netwerkbeschikbaarheid proactief met meer dan 2.000 ingebouwde monitoren voor een breed scala aan netwerkcomponenten. Zorg voor volledig overzicht om foutbeheer te verbeteren en netwerkprestaties beter te kunnen controleren.

Op locatieMSP

NetFlow Analyzer

Bandbreedtebewaking en verkeersanalyse

Krijg een totaalbeeld van uw netwerkverkeer en bandbreedteverbruik met ondersteuning voor populaire flowtechnieken. Analyseer verkeerspatronen, voer forensisch netwerkonderzoek uit, optimaliseer bandbreedte en beveilig uw netwerk met geavanceerde beveiligingsanalyse.

Op locatie

Network Configuration Manager

Beheer van netwerkwijziging en -configuratie

Behoud de volledige controle over uw netwerkconfiguraties. Track wijzigingen in realtime en gebruik aanpasbare regels voor compliancebeleid om inbreuk te voorkomen. Plan geautomatiseerde back-ups en voer externe netwerkhandelingen uit met configlets.

Op locatie

Firewall Analyzer

Beheer van firewall-regels, configuratie en logboek

Haal alles uit uw netwerkbeveiligingsinfrastructuur door firewall-regels te beheren en te optimaliseren, configuratiewijzigingen te monitoren, compliance te waarborgen en firewall-logboeken te analyseren.

Op locatie

OpUtils

Beheer van IP-adressen en switchpoorten

Scan, monitor en beveilig naadloos uw IT-resources. Wees alert op malafide apparaten en monitor netwerkbeschikbaarheid, bandbreedteverbruik en dergelijke met meer dan 30 ingebouwde netwerktools.

Op locatie

Bewaking van applicatieprestaties

Applications Manager

Bewaking van de server- en applicatieprestaties

Zorg voor gedetailleerde inzichten op codeniveau in uw bedrijfskritieke applicaties. Los prestatieproblemen op, automatiseer handelingen en waarborg de tevredenheid van eindgebruikers met kant-en-klare ondersteuning voor meer dan 150 technologieën.

Op locatie

 - Gebundeld product

Houd alle IT-touwtjes in handen met ManageEngine

Behoefte aan een gesprek? Wij brengen u in contact met een deskundige

Naam* Voer de naam in
Werkmail*
telefoonnummer* Voer uw telefoonnummer in
Organisatie
Land*
Datum waarop we u kunnen bellen# Selecteer de datum a.u.b
Tijd waarop we u kunnen bellen# Selecteer de tijd a.u.b.

#Afhankelijk van de beschikbaarheid van onze oplossingsdeskundige.

Vermeld uw IT-vereisten* Vermeld uw IT-vereisten
Voer de code in die hieronder in een afbeelding staat.

Wanneer u op Verzenden klikt, gaat u akkoord met de verwerking van persoonlijke gegevens conform ons Privacybeleid.