Aan de slag met Azure

Implementeer de Azure-gecertificeerde images van de IT-beheersoplossingen van ManageEngine in uw organisatie en schaal ze naar heel uw bedrijf met behulp van het BYOL-model (Bring Your Own License). U kunt onze applicaties rechtstreeks op abonnementsbasis verkrijgen van de Azure Marketplace.

Belangrijke voordelen van dit model:

  • Configureer applicaties in een paar minuten op Azure Virtual Machines (VM's) met de snelle functies voor implementatie en installatie.
  • U kunt kiezen uit een reeks zakelijke applicaties van Zoho voor beter IT-beheer die beschikbaar zijn in de Microsoft lokale cloud.
  • Integratie met producten van derden in de verschillende sectoren om de IT-productiviteit te verhogen.
  • Leer onze applicaties kennen met behulp van gratis proefversies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.
  • Groeit probleemloos mee met de groei van uw bedrijf.
  • Betaal naar gebruik met flexibele prijsmodellen die aansluiten bij uw budget.
  • Los onderweg problemen met IT-beheer en zakelijke problemen op met ondersteuning voor Windows Mobile.
  • Ervaar een naadloze gebruikerservaring en houd al uw software in een enkele repository.

Kies de juiste applicaties voor het IT-beheer van uw organisatie

 

Identiteits- en toegangsbeheer

Beheer van Active Directory

ADManager Plus

Active Directory, Microsoft 365 en Exchange beheren en erover rapporteren vanaf een webgebaseerde console. Automatiseer user life cycle management, faciliteer toegangscontrole met workflows, zorg voor veilige delegatie naar de helpdesk en voldoe aan de eisen voor compliance-audits.

Vind het op Azure »

ADAudit Plus

Waarborg netwerkbeveiliging en -compliance door kritieke GPO-wijzigingen bij te houden, gebruikersaanmeldingen te monitoren, accountvergrendelingen te analyseren, schadelijke interne gebruikers te spotten en meer.

Vind het op Azure »

ADSelfService Plus

Implementeer selfservice wachtwoordbeheer en SSO voor aanmeldingen bij Active Directory en zakelijke cloudapps. Beveilig computeraanmeldingen (Windows, Linux en macOS) en VPN-logons met MFA. Voorkom diefstal van inloggegevens met aanpasbare en risicogebaseerde voorwaardelijke toegang.

Vind het op Azure »

Exchange Reporter Plus

Monitor Exchange Server, Exchange Online en Skype for Business en audit wijzigingen in realtime. Krijg rapporten over Exchange-entiteiten, zoals postvakken, e-mailverkeer, openbare mappen, OWA en ActiveSync, evenals configuratie- en gebruiksinformatie over Skype for Business.

Vind het op Azure »

RecoveryManager Plus

Maak incrementele of volledige back-ups en kies uit meerdere herstelmethoden voor Active Directory, Azure AD, Office 365 en Exchange-omgevingen om uw gegevens tegen ransomware te beschermen en een ongeëvenaarde weerbaarheid bij noodherstel te waarborgen.

Vind het op Azure »
 

Beheer en administratie van identiteiten

M365 Manager Plus

Rapporteer over, beheer, monitor, audit en maak waarschuwingen voor kritieke activiteiten in Exchange Online, Azure AD, Skype for Business, OneDrive for Business, Microsoft Teams en andere Microsoft 365-services - allemaal op één plek.

Vind het op Azure »

Beheer van geprivilegieerde toegang

PAM360

Veilige beheerderstoegang tot kritieke IT-systemen. Stel strikte controle in via pathways voor geprivilegieerde toegang. Voorkom beveiligingsrisico's met behulp van de modernste mogelijkheden voor sessiebeheer en geavanceerde analyse.

Vind het op Azure »

Password Manager Pro

Vermijd wachtwoordmoeheid met een veilig, gecentraliseerd beheer van geprivilegieerde wachtwoorden. Voorkom misbruik van rechten door wachtwoorddelen en granulaire toegangscontroles selectief in te schakelen op basis van gebruikersrollen en -vereisten.

Vind het op Azure »

Access Manager Plus

Reguleer geprivilegieerde toegang tot externe bedrijfssystemen via gecodeerde gateways van een unified console. Bereik totale zichtbaarheid van alle typen geprivilegieerde toegang met uitgebreide mogelijkheden voor het schaduwen en auditen van sessies.

Vind het op Azure »
 

Servicebeheer

Enterprise & IT Service Management

ServiceDesk Plus

Lever feilloze IT-services met intelligente automatiseringen, gestandaardiseerde workflows en verbeterde selfservice-mogelijkheden. Breid bewezen best practices van ITSM uit naar andere afdelingen, zoals HR en locaties die eigen zakelijke servicedeskfuncties gebruiken.

Vind het op Azure »
 

SIEM (Security Information & Event Management)

Beheer van beveiligingsinformatiegebeurtenissen en analyse van gebruikersentiteitengedrag

EventLog Analyzer

Krijg een beter overzicht en beveilig uw netwerk tegen aanvallen door logboekgegevens van servers, firewalls, applicaties en eindpunten te verzamelen, analyseren, correleren en archiveren.

Vind het op Azure »

ADAudit Plus

Waarborg netwerkbeveiliging en -compliance door kritieke GPO-wijzigingen bij te houden, gebruikersaanmeldingen te monitoren, accountvergrendelingen te analyseren, schadelijke interne gebruikers te spotten en meer.

Vind het op Azure »

SharePoint Manager Plus

Beveilig uw SharePoint-omgeving, zowel lokaal als in Microsoft 365, door wijzigingen van kritieke rechten en groepen te auditen en gebruiksstatistieken te bekijken.

Vind het op Azure »
 

Beheer en beveiliging van unified eindpunten

Eindpuntbeheer

Endpoint Central

Beheer moderne en verouderde servers, laptops, desktops, mobile apparaten en browsers via één console.

Vind het op Azure »

Mobile Device Manager Plus

Kies voor een veilig beheer van zakelijke en persoonlijke apparaten met Apple-besturingssystemen, Android, Windows en Chrome OS.

Vind het op Azure »
 

Beheer van IT-activiteiten

Bewaking van applicatieprestaties

Applications Manager

Zorg voor gedetailleerde inzichten op codeniveau in uw bedrijfskritieke applicaties. Los prestatieproblemen op, automatiseer handelingen en waarborg de tevredenheid van eindgebruikers met kant-en-klare ondersteuning voor meer dan 150 technologieën.

Vind het op Azure »

Site24x7

Krijg een volledig overzicht van alle IT-resources - van websites, API's en servers tot netwerken, cloudservices en applicaties. Verzamel statistieken, logboeken en sporen in een uniforme weergave om prestatieproblemen te detecteren en MTTR te beperken.

Vind het op Azure »
 

Bedrijfsapplicaties voor IT

Bedrijfsapplicaties voor IT

Zoho Analytics

Met deze selfservice oplossing voor business intelligence en gegevensanalyse kunt u binnen enkele minuten gegevens analyseren, verbluffende gegevensvisualisaties maken en gegevensinzichten verkrijgen.

Vind het op Azure »
 

MSP

IT-beheer voor Managed Service Providers (MSP's)

ServiceDesk Plus MSP

Implementeer een uitgebreide helpdesk of servicedesk met ingebouwd accountbeheer, assetbeheer, remote beheer en geavanceerde rapportagefuncties. Voorzie klanten dankzij de robuuste gegevensscheiding van de oplossing van services en ondersteuning met gecentraliseerd beheer.

Vind het op Azure »

Password Manager Pro MSP

Beveilig de geprivilegieerde accounts van uw klanten, beheer en monitor geprivilegieerde toegang tot klantnetwerken en implementeer best practices voor beveiliging.

Vind het op Azure »

Endpoint Central MSP

Beheer de desktops, servers, laptops en mobiele apparaten van uw klanten vanaf een centrale locatie, hoe groot of klein de organisatie ook is.

Vind het op Azure »

Mobile Device Manager Plus MSP

Beheer elk aspect van het mobiele-apparatuurgebruik van de IT-medewerkers van uw klanten, van het registreren van nieuwe apparaten tot het wissen van alle bedrijfsinformatie ervan als een medewerker de organisatie verlaat.

Vind het op Azure »